Dobili smo poziv, organizovali vreme tog 10. decembra i rešili da idemo. Taido klub ovog puta u sastavu Ivan Milutinović i Aleksandar Kopandanović. Da bi put bio bezbedniji i lakši, nas nekoliko klubova je organizovalo autobus, pa je druženje usput bilo zanimljivije uz gitaru i priču. U 6:00h krenuli smo iz Beograda, posle par sati stigli smo u Čačak, gde smo se sastali sa kolegama iz Čačka, Kraljeva i Novog Sada. U koloni nastavljamo put ka Novom Pazaru.
Sve teče po planu i stižemo na vreme. U odličnoj sportskoj sali O.Š. „Ćamil Sijarić“ seminar može da počne. Glavni trener i Predsednik SSRA majtor Vladimir Vokić crni pojas 7.Dan vodi seminar gde su obrađivane bazične tehnike viših učeničkih pojaseva. Pored majstora Vokića, tehnike su pokazivali i Dragan Jagodić, crni pojas 5.Dan i Aleksandar Nikolić, crni pojas 5.Dan.
Nakon seminara, svi učesnici su imali priliku da posete manastir Đurđeve Stupove, pa čak i da tamošnje sveštenstvo upoznaju sa našom plemenitom veštinom koju treniramo.
Po povratku u Novi Pazar, domaćini su nas ugostili u prijatnom ambijentu jednog etno restorana uz novopazarske specijalitete.
Nakon tog druženja i okrepljenja krenuli smo put Beograda.

“Organizatorima i domaćinu želim da se zahvalim na fantastićno organizovanom seminaru, gostoprimstvu i podršci. Seminar je bio vrlo prijatan, tehnike zanimljive i korisne. Radujemo se sledećoj organizaciji.” Trener Ivan Milutinović KRA Taido